Laserovou tiskárnou

Laserová tiskárna je formou osobních počítačových tiskáren, které využívají know-how pro fotokopie. Většina z nich tiskne pouze černobíle. Existuje velmi velký rozdíl mezi barevnou laserovou tiskárnou a monochromatickou laserovou tiskárnou. První může být až desetkrát dražší než druhá.

Věci, které je třeba zohlednit při akvizici

Existuje mnoho faktorů, které budete muset vzít v úvahu při nákupu laserové tiskárny. Tady jsou některé z nich.

Laserovou tiskárnou

Kapacita tisku při rychlosti

Osobní laserové tiskárny nemohou být nejlepší volbou, pokud je potřeba velký počet článků. Jsou účinné pro tisk až 200 stránek týdně. Nelze vytisknout osm stránek za minutu a mohou stát alespoň 200 dolarů. Pokud je třeba tisknout nejméně 1000 stránek týdně, je nejlepším způsobem, jak zvolit tiskárnu pro pracovní skupiny. Mohou tisknout až 24 stránek za minutu. Jsou však velmi drahé, přičemž náklady se pohybují od 1000 do 6000 dolarů a více.

Laserovou tiskárnou

Pokud potřebujete tisknout nejméně 50 000 stránek nebo více týdně, je produkční tiskárna ideální volbou. Jsou však velmi drahé. Mají potenciál tisknout až 700 stran za minutu a stojí nejméně 100 000 dolarů.

Rozlišení

Rozlišení je další klíčová proměnná, kterou je třeba zvážit. Rozlišení standardních laserových tiskáren může být 600 bodů na palec (dpi). Toto je standardní rozlišení pro obvyklý tisk.

Pro velmi velké tiskové potřeby je rozlišení 2400 dpi ideální. Existují další tiskárny používají pouze 300 dpi. V takovém případě může být kvalita vyhotoveného dokumentu špatná. Technologie vylepšení rozlišení lze však použít ke zlepšení kvality obrazu.

Jazyky tiskárny

Před rozhodnutím o koupi je důležité zvážit jazyky tiskárny. Většina tiskáren používá jazyk ovládání tiskárny (PCL), který je často kompatibilní se systémem HP. Jazyk je používán mimo jiné v tiskových listech a výtiscích databáze. V případě výkresového softwaru pro publikování a kreslení balíků jsou většina tiskáren perfektní.

Laserovou tiskárnou

Laserová tiskárna s již nainstalovaným tištěným jazykem Post je často velmi drahá. Důležité je také poznamenat, že laserová tiskárna, která používá PCL, může být i nadále posílena na Postscript prostřednictvím instalace softwaru od výrobce.

Manipulace s papírem

To je důležitá proměnná, kterou je třeba vzít v úvahu. Standardní velikosti listů papíru používá většina laserových tiskáren, ačkoli u vysoce kvalitních tiskáren je používán jiný papír. Některé tiskárny s duplexním tiskem mohou tisknout po obou stranách papíru krok za krokem. Nicméně mnoho laserových tiskáren využívá jednoduchý tisk manuálním duplexním tiskem.

Výhody laserových tiskáren

Laserové tiskárny lze používat jak pro komerční, tak pro domácí účely. Podívejme se na tři výhody a které z nich jsou ideální volbu.
Produkují vyšší kvalitu. Tyto tiskárny jsou známy celosvětově a jsou známé díky svému nejkvalitnějšímu tisku. Nejlepší zkušenosti s tiskem získáte díky své technologii ve srovnání s jinými možnostmi. Navíc můžete mít více čísel tisku.

Tisk je rychlejší. Laserové tiskárny jsou rychlejší než inkoustové tiskárny. Můžete vytisknout spoustu stránek během jedné minuty v závislosti na použitém rozlišení. Použití inkoustové technologie může vyžadovat, abyste počkali poměrně často, než budete mít velký počet stránek, které chcete.

A konečně, laserové tiskárny jsou velmi odolné. Ve skutečnosti je to jejich nejlepší výhoda. Kontrast a lesk výrobků se časem nezmenšují. Kontrastně inkoustových tiskáren zmizí po několika týdnech nebo měsících.

Přečtěte si velmi informativní a vzdělaný článek o zkontrolujete název domény.

Příspěvky ze stejné kategorie:

By admin