Catrice Cosmetics

Stánky Catrice Cosmetics často vystávají kvůli jejich luxusnímu vzhledu. Společnost dbá na kombinování starostlivosti a make-upu ke tvorbě kvalitních produktů s výhodami. To dělá z Catrice jednu z nejoblíbenějších dostupných kosmetických společností dnešní doby.

O značce

Pilířem značky je luxusně inspirována kosmetika za levné sumy. Catrice pochází ze skromných německých poměrů, kde v roce 2004 začala a vyrostla do slávy New Yorku, kde nyní sídlí.

Catrice Cosmetics

Nejoblíbenější produkty

HD tekutý základ je bez pochyb jedním z bestsellerů Catrice Comsetics, který je oblíbený po celém světe. Tento základ poskytuje maximální pokrytí. Je taky založený na báze vody, co ho výrazně liší od jiných základů, které jsou na trhu dostupné. Je lehký a vydrží až 6 hodin, kdy jej stačí mírně upravit. Váš make-up bude s tímto základem skutečně pevný.

Catrice Cosmetics

Catrice taky poskytuje fixační spreje, které rozzáří vaši pokožku.  V drogériích je oblíbený zejména Prime Fine Dewy Glow sprej.

Co očekávat?

Catrice Cosmetics je značka, která netestuje své výrobky na zvířatech a poskytuje sofistikovaně balenou inovativní kosmetiku, která vám pomůže dosáhnou své cíle díky prostému a jednoduchému složení.

Je to pro vás ideální volba pokud:

  • Máte rádi vše, co se pyšní luxusem.
  • Chcete vylepšit prvky své tváře a pokožky přes každodenní rutinu.
  • Preferujete efektivní no lehký make-up.

Další oblíbené produkty od Catrice.

Zde je krátký přehled jiných oblíbených produktů od Catrice Cosmetics:

1. Maskara Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume 

Táto maskara poskytuje hůlku, která precizně ošetří každou řasu. Vaše řasy budou viditelně delší a zvednuté. Trvalé užívání maskary prý taky prodlužuje vaše řasy. Je to perfektní maskara na každý den.

2. Oční stíny Liquid Metal Cream 

Tyto stíny vám poskytnou celodenní zářivý vzhled, který je skvělý na vaše večerní jízdy do města.

3. Lepidlo na řasy Catrice Cosmetics 

Lepidlo na řasy, které neirituje a u kterého si můžete být jistá, že se vaše řasy celý den ani nehnou. Během odstraňování umělých řas lep nebude tahat ani dráždit vaše přirozené řasy, co umožňuje jejich snadné a bezproblémové odstranění.

Plusy

  • Cenově dostupný
  • Lehký make-up
  • Netestovaný na zvířatech
  • Produkty, které splní to, co slíbili

Mínusy

  • Negativa se mohou objevit pokud nevyužíváte ten správný produkt.

Závěr

Mnohé ženy ještě o Catrice Cosmetics ani neslyšeli. No ty, které s touto značkou již zkušenosti mají je téměř vždy rádi poradí i svým známým. S produkty, které plní své sliby si můžete být jistí, že vaše peníze neminete nadarmo.

Příspěvky ze stejné kategorie:

    Nebyly nalezeny žádné

By admin

Related Post